Wie ben ik?

In 2016 ben ik mijn blog gestart met als belangrijkste vraag voor mezelf  ‘Wie ben ik?’

Want wie was ik nog binnen het geheel van mijn gezin, mijn werk en het huishouden? Ik had het gevoel mezelf helemaal kwijt te zijn geraakt. Wat vond ik nog leuk om te doen en wie was ik nog als persoon?

Het is een zoektocht die mij tot op heden nog bezighoud.

Ik ben een vrouw van 44 jaar. Ik ben al 28 jaar samen met mijn grote liefde, waarvan 23 jaar getrouwd. Ik heb drie prachtige zoons in de leeftijd van 21, 19 en 9 jaar. Onze jongste zoon heeft autisme. En binnen mijn zoektocht naar mijzelf is het autisme van onze jongste zoon een ontdekkingsreis op zich.

24 februari van dit jaar (2017) heb ik al mijn blogberichten van 2016 omgetoverd tot een prachtig boek en is mijn boek uitgegeven. Supertrots ben ik op deze prestatie en ik vind het zelf een mooi en eerlijk boek. In mijn boek ben je getuige van mijn ups and downs van mijn zoektocht.  Het leest als een dagboek waarin ik mijn diepste gevoelens en gedachten deel. Ook het schrijven is een groeiproces geweest en dat is duidelijk zichtbaar in mijn manier van schrijven. Ik neem je mee in mijn persoonlijke zoektocht.

Met mijn persoonlijke zoektocht, beschreven in mijn boek, hoop ik jullie als lezer herkenning te bieden. En hoop ik jullie door middel van mijn woorden troost en inspiratie te geven. Naar mijn idee is die zoektocht die ik zelf gestart ben, een zoektocht die ons allemaal op een moment overkomt.

Vragen als: Is dit het nou? Wat vind ik nog leuk om te doen? halen ons allen op een moment in ons leven in. Een mooi proces om bij deze vragen stil te staan.

En voor ons vrouwen een ontdekkingsreis naar ons vrouw zijn.  Want als we onze kinderen hebben opgevoed, wie blijft er dan nog over?

 Liefs van mij.