De reuzen van Newyou.

Zit je nog lekker? Heb je jezelf omringd met allemaal kussentjes? Er liggen dekentjes voor je wanneer je het koud hebt. De lampjes branden, groen, geel, rood en blauw. Ik heb de kaarsjes aangestoken. Het is heerlijk warm, gezellig en knus in mij boemeltrein.  Als ik zo om mij heen kijk is het best een ruime wagon. Er zijn geen standaard bankjes. De zitplaatsen hebben meer iets weg van een groot rond matras.

De zitplaatsen zijn rondom een houtkachel gemaakt. Ik heb de kachel aangestoken. De geur van brandend hout zweeft rond in de wagon. Het is in de avond toch wel wat fris, dus heb ik prachtig gekleurde, glanzende doeken opgehangen om de kou tegen te houden.

Het is één warm, gezellig en knus oord, mijn boemeltrein

We zijn nu twee dagen met elkaar onderweg. Twee dagen geleden hebben we alle bagage die we met ons mee wilden nemen in onze rugzak gestopt. Onze bagage, onze gedachten, hebben we met zorg in een fluwelen zakje opgeborgen. En heel spontaan ontstond het idee om deze gedachten vrij te laten.

Misschien iets te spontaan. Niet iedereen heeft de tijd kunnen nemen om goed afscheid te nemen van van al die fladderende lettertjes. Neem je tijd. Je kan ze de vrijheid geven op het moment dat voor jou juist voelt.

Ik heb mijn lettertjes wel de vrijheid gegeven en daarna heb ik heerlijk plaatsgenomen in de boemeltrein. Mijn benen had ik opgetrokken en overal om mij heen had ik kussens verzameld. Heerlijk onderuit gezakt genoot ik van het uitzicht vanuit de boemeltrein. Het mooie groen van de natuur. De sprookjesachtige bomen met de mooiste bloemen. Nog niet eerde heb ik zo een groene en kleurrijke omgeving gezien.

In de verte zag ik watervallen en Turquoise meertjes. Een ontelbaar aantal fladderende lettertjes fladderden rond. Het leek alsof de sterren waren neergedaald. Waar ik ook keek zag ik de glinstering van het helderste, witte licht.

Wat een adembenemend uitzicht.

Een oase van rust

Er heerste een vredige oase van rust. Het zonlicht verwarmde de wagon met haar warmte en liet haar licht over ons schijnen. Verwarmd door de warmte van de zon voelde ik mij langzaam wegzakken in een diepe en vredige slaap. Mijn hele lichaam was ontspannen en vervuld met de warmte en het licht van de zon.

De boemeltrein vervolgde haar weg, op haar eigen tempo, in haar eigen ritme, wetende dat zij de hobbels en de bergen die nog op de rit lagen met gemak kon nemen.

Sweet Dreams

Liefs Madelyn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Gewoon omdat ik het wil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *